Ayvalıklı Atletler İçin Gecede Buluştular - Son Dakika
Yerel

Ayvalıklı Atletler İçin Gecede Buluştular

Ayvalıklı Atletler İçin Gecede Buluştular

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin başarılı atletleri, kendileri için düzenlenen yemek organizasyonunda buluştu.

15.12.2013 13:33

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin başarılı atletleri, kendileri için düzenlenen yemek organizasyonunda buluştu.

Atletizm Türk Milli Takımını efsanevi sporcularından, başarılı antrenör Sabahattin Tatar'ın başkanlığında faaliyetlerini sürdüren Ayvalık Atletizm Spor Kulübü yönetimi tarafından Lazali-Balıkçı Restoran'da düzenlenen gecede; Ayvalık Kaymakam Vekili ve Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz'un yanı sıra, Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer, Ayvalık Ticaret Odası'nın eski Başkanı Rahmi Gençer, Ayvalık PTT Şube Müdürü Turgut Batu, PTT Şube çalışanları, CHP Ayvalık İlçe Başkanı Cihan Şişman, işadamı Hakan Kayaalp, kulübün başarılı milli sporcuları, aileleri ve çok sayıda ilçenin seçkin siması davetli topluluğu hazır bulundu.

Yemekte, Ayvalık gecelerinin en renkli sanatçılarından biri olan Piyanist Eşref Uzunoğlu birbirinden güzel ve hareketli şarkılarıyla davetlileri eğlendirmesini bildi. Gecede konuşan Ayvalık Atletizm Kulübü Başkanı ve Ayvalık Yürüyüş takımının başarılı antrenörü Milli Sporcu Sabahattin Tatar, kulüp olarak birlik, beraberlik ve kaynaşma amacıyla düzenledikleri yemeğe katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Türk Milli Takım formasıyla elde ettikleri başarıların daha da artacağını ve önemli olanın Ayvalık olduğunu vurguladı.

"SPORCULARIMIZI CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM"

Geceye katılan Ayvalık Kaymakam Vekili ve Gömeç Kaymakamı Naif Yavuz ise, sporun barış, kardeşlik ve farklılıkları bir araya getiren bir dal olduğunun altını çizerek, "Görüyorum ki, spor bu kez de değişik siyasi görüş ve dünya görüşlerine sahip olan vatandaşlarımızı da bu gece bir araya getirmiş durumda. Atletizm Spor Kulübümüzün başkanı sevgili Sabahattin Tatar ve öğrencileri katıldıkları ulusal ve uluslar arası organizasyonlarda gerek ülkemizin gerekse Ayvalık'ımızın adını duyurmayı başarmıştır. Biz sevgili Tatar ve sporcularına can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimiz alkışların en güzelini hak ediyorlar" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalıklı Atletler İçin Gecede Buluştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement