Bakır'dan Defterdarlığa Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bakır'dan Defterdarlığa Ziyaret

Bakır\'dan Defterdarlığa Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Adıyaman Defterdarı Orhan Mutluay ile defterdarlık çalışanlarını ziyaret etti.

28.02.2014 17:34

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, Adıyaman Defterdarı Orhan Mutluay ile defterdarlık çalışanlarını ziyaret etti.

Başkan Adayı Bakır'a, CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Adıyaman Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Ünlü ve Yusuf Küçüközer, eşlik etti. Yapılan ziyarette Adıyaman'ın sorunları ve sorunların çözülmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bakır, ziyaret ile ilgili yapmış olduğu konuşmada, " Yerel seçim öncesi ve vergi haftası nedeniyle sayın defterdarımızı ve defterdarlık çalışanlarımızı ziyaret edip onların vergi haftalarını kutlayıp çalışmalarında başarılar diledik" şeklinde konuştu.

Defterdar Orhan Mutluay ise yapılan ziyaretten oldukça mutlu olduğunu belirtti. Yapılan konuşmaların ardından Bakır ve beraberindekiler defterdarlık çalışanlarını ziyaret ederek onların vergi haftalarını kutladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır'dan Defterdarlığa Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement