Bakır: "Yol Projemiz Adıyaman'a Nefes Aldıracak" - Son Dakika
Yerel

Bakır: "Yol Projemiz Adıyaman'a Nefes Aldıracak"

Bakır: "Yol Projemiz Adıyaman\'a Nefes Aldıracak"

Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, esnafla çay içip sohbet ederken onların sorunlarını dinledi.

12.02.2014 17:08

Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, esnafla çay içip sohbet ederken onların sorunlarını dinledi.

Şahsına gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu ifade eden CHP'nin Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı Zeynal Bakır, "Vatandaş Adıyaman'ın mevcut durumundan rahatsız. Adıyaman ilinin şimdiye kadar hakkettiğini alamadığını söylüyorlar. Küçük Sanayi Sitesinin de önemli eksiklikleri var ve kısmet olur seçildiğimiz takdirde özellikle belediye yönüyle üstümüze ne düşerse yapacağız. Adıyaman'da, üretim yok, sanayi ve tarım geri kalmış durumda ve haliyle bu da küçük esnafa yansımakta. Gezdiğimiz bir çok esnaf hafta içerisinde siftah etmeden dükkanlarını kapattıklarını söylüyorlar. Özellikle küçük esnaf çok sıkıntı yaşamakta. Ziyaret ettiğimiz birçok esnafımız küçük sanayi sitesinin şimdiye kadar beklediği hizmeti ne hükümetten, neden belediyeden görmediklerini ifade ediyorlar. Oysa bize göre küçük sanayi sitesi içerisinde barındırdığı esnafıyla Adıyaman'ın kalbi, Adıyaman'ın lokomotifi konumundadır. Bizler bu bilinçle göreve gelmemiz halinde belediyemizin bütün imkanlarını küçük sanayi sitemiz için kullanacağız. Özellikle çok önemli bir projeyi Küçük Sanayi Sitesinin önünden başlatacağız. Projemiz hazır sanayi sitesinin önünden girip, sebze halinin oradan çıkılacak bir çevre yola imza atacağız. 30 metre genişliğinde olacak olan yol şehre yeni bir giriş çıkış sağlamış olacak. Ayrıca bu proje sayesinde şehrin trafik yoğunluğunu bir nebze olsun azaltmış olacağız. Bu vesileyle ziyaretimiz esnasında bizleri sıcak, güleryüzlü bir şekilde karşılayan, çay, kahve ikramında bulunan, başarı temennisinde bulunan bütün esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyor, bizlerde onlardan almış olduğumuz bu güçle yolumuza ve çalışmalarımıza emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş ise, "Teşkilat olarak belediye başkan adayımız Zeynal Bakır ile birlikte ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugünde ilimizin kalbi konumunda olan Küçük Sanayi Sitemizi ve değerli esnaf kardeşlerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz esnasında esnafımızın çok dertli olduğuna şahit olduk. Bir değişim beklentilerinin olduğuna şahit olduk. Esnafımız alışverişlerde çevre illerin çok tercih edildiğinden yakındılar. Biz buradan söz veriyoruz ilimizde var olan, üretilen her şeyi değerlendireceğiz. Adayımızın il geneli çok önemli projeleri var ki bunlardan biri de küçük sanayi sitesinin önünden başlayıp sebze halinin önünde bitecek olan yol projesi Adıyaman'a ayrı bir hava katacaktır. Biz Adıyaman'ın artık büyük düşünmesi gerekti kanaatindeyiz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakır: 'Yol Projemiz Adıyaman'a Nefes Aldıracak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement