Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'den Kısa Kısa

Balıkesir\'den Kısa Kısa

Bandırma Nakliye ve Nakliye Komisyoncuları Derneği Başkanı Suyakar: "Sesimize kulak versinler"

25.02.2014 12:29

Bandırma Nakliye ve Nakliye Komisyoncuları Derneği Başkanı Hakan Suyakar,  tır parkının yetersiz olduğuna dikkati çekerek, "Sesimize kulak versinler" dedi.

Suyakar, yaptığı açıklamada, Bandırma'nın bir lojistik üssü olduğunu belirterek, mevcut tır parkının yetersizliği nedeniyle sorun yaşadıklarını söyledi.

Sorunlarının çözümü için ilgili yerlere başvurularda bulunduklarını ancak sonuç alamadıklarını ifade eden Suyakar, "Esnaf geleceği için bir şeyler istiyor. Kiralar çok fazla olduğu için kimi arkadaşımız 750 bazıları ise bin 500 lira kira ödüyor. 32 dükkandan ancak 10'u kirasını tam zamanında ödüyor. Ödeyemeyenler icralık oluyor" dedi.

Tır parkı işletmesinin kendilerine verilmesini isteyen Suyakar, "Buranın bütün sorunlarını kendimiz çözelim. Yıkama, yağlama lastik tamir alanları konuşlandıralım. Bir lokantamız bile yok. Buraya günde 250 kamyon giriyor yarın 750 kamyon girecek ben onları nasıl barındıracağım. Sesimize kulak versinler, sorunlarımızı çözsünler" diye konuştu.

-Eski Orman İşletme Müdürü Koç için veda yemeği

Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğünden Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü Orman İdaresi Planlama Şube Müdürlüğüne atanan Mustafa Koç için veda yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, Dursunbey Kaymakamı Yaşar Aksanyar, Alaçam Orman İşletme Müdürü İlhan Keleş ve Dursunbey Orman İşletme Müdürlüğüne yeni atanan Ahmet Özdemir ile orman personeli katıldı.

Aksanyar, yeni görevinde başarılar dilediği Koç'a plaket, Yalçın da Orman İşletme Müdürlüğü personelinin aldığı hediyeyi verdi.

-En çok orman emvali alan firmaya teşekkür belgesi

Dursunbey'de faaliyet gösteren Aydınlıoğlu Orman Ürünleri firmasına, geçen yıl Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işletmelerin ihalelerine katılarak en çok orman emvali alan firmalar arasında ilk 10 arasına girmesi dolayısıyla "Teşekkür Belgesi" verildi.

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun, "Teşekkür Belgesi"ni verdiği firmanın sahibi Alaaddin Aslanboğa'ya, 2014 yılında da çalışmalarının hızlı olması dileğiyle işlerinde başarı temennisinde bulundu.

Programa, Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü Orman İdaresi Planlama Şube Müdürü Mustafa Koç, Dursunbey Orman İşletme Müdürü Ahmet Özdemir, Dursunbey Keresteciler Derneği Başkanı Ercan Bal da katıldı.

- Sındırgı'da tarımsal destek semineri

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Balıkesir İl Koordinatörlüğünde görevli Mehmet Ali Aksoy, Nevzat Göksu ve Mustafa Ünal Selvi, Sındırgı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü personeline desteklemeler hakkında seminer verdi.

Ödeme talep işlemleri, proje başvuru yönetim ve yerinde kontrol birimlerinden yetkililer, katılımcıları, kurumun kuruluşu ve amaçları, hedefleri, başvuru kriterleri, harcama alanları, uygun harcama miktarları ile destekleme yelpazesi konularında bilgilendirdi.

Seminerde soruları yanıtlayan görevliler, desteklemelerle ilgili daha kapsamlı bilgilerin yer aldığı kitapçıklardan dağıttı. - Balıkesir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Balıkesir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement