Bandırma'da Kariyer Günleri - Son Dakika
Yerel

Bandırma'da Kariyer Günleri

Bandırma\'da Kariyer Günleri

Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi Bilimler Fakültesi'nde (BİİF) bu sene ikincisi düzenlenen "Kariyer Günleri"nde iş verenlerle öğrenciler buluştu.
Kariyer Günlerine Balıkesir Üniversitesi Dekanı Mahir Alkan, İş-Kur İl Müdürü Nazım...

20.11.2013 17:19

Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi Bilimler Fakültesi'nde (BİİF) bu sene ikincisi düzenlenen "Kariyer Günleri"nde iş verenlerle öğrenciler buluştu.

Kariyer Günlerine Balıkesir Üniversitesi Dekanı Mahir Alkan, İş-Kur İl Müdürü Nazım Balcı, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Nazım Balcı, kariyerin, mesleğin gelişim süreci olarak tarif edilebileceğini söyledi.

İş-Kur olarak düzenledikleri bu tür faaliyetlerle öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sunmak istediklerini kaydeden Balcı, "Ülkemizde bu tarz çok faaliyet var. Ancak bizler İş-Kur olarak vatandaşlarımızın mesleki anlamda vasıf kazanmaları için bu faaliyetlere devam edeceğiz. Bu yıl Balıkesir bölgesinde iş başı eğitim programına 635 kişi katıldı ve günlük 25 TL gibi bir ücret aldılar" dedi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Mahir Alkan, bunu öğrencilere katkı sağlaması amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, "Mezuniyet sonrasında öğrencilerin iş bulmalarında İş-Kur'un önemi çok büyük. Ben İş-Kur'a bu konuda sonsuz teşekkür ediyorum. Kariyer Günlerinde iş veren ve öğrencileri buluşturuyoruz" diye konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bandırma'da Kariyer Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement