Bartın'da Sel Korkusu Tedirgin Ediyor - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Bartın'da Sel Korkusu Tedirgin Ediyor

Bartın\'da Sel Korkusu Tedirgin Ediyor
15.03.2008 18:09

Batı Karadeniz Bölgesi'nde Etkili Olan Sağanak Yağış Sebebiyle Bartın'ın Kent Merkezindeki Derelerde Su Seviyesi Yükseldi. Sel Korkusu Yaşayan Bartınlılar Tedirgin.

Batı Karadeniz Bölgesi'nde etkili olan sağanak yağış sebebiyle Bartın'ın kent merkezindeki derelerde su seviyesi yükseldi. Sel korkusu yaşayan Bartınlılar tedirgin.

Sağanak yağmur dolayısı ile Karabük karayolu Potbaşı mevkiinde bulunan köprünün taşması Bartın'da tedirginliğe neden oldu. Sağanak yağışın bir süre daha devam edeceğini bildiren Meteoroloji Müdürlüğü, yetkili kurum ve kuruluşlarla vatandaşları olası su baskını ile sel felaketi konusunda uyardı.

Bartın Irmağı'ndaki su seviyesinin yükselmesi sonucu 1998 yılında büyük sel felaketi, o tarihten sonrada zaman zaman küçük çaplı taşkınlar yaşanmıştı.

(MAO-SD-HE-NÇ-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bartın'da Sel Korkusu Tedirgin Ediyor - Son Dakika


Advertisement