Başarılı Judocudan Başkan Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başarılı Judocudan Başkan Çerçi'ye Ziyaret

Başarılı Judocudan Başkan Çerçi\'ye Ziyaret

Sakarya’da gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3’üncüsü olan Yunusemre Belediyespor Judo Takımı sporcusu Şeyda Nur Çiçek, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti.

14.07.2016 14:16

Sakarya'da gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü olan Yunusemre Belediyespor Judo Takımı sporcusu Şeyda Nur Çiçek, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti.

Yunusemre Belediyespor başarılarını sürdürüyor. Judo sporcusu Şeyda Nur Çiçek, Sakarya'da gerçekleştirilen şampiyonada Türkiye 3'üncüsü oldu. Judo Milli Takımı'na seçilen Şeyda Nur Çiçek, Bulgaristan'da gerçekleştirilecek olan Avrupa Kupası'nda Türkiye'yi temsil edecek. Şampiyon sporcu Şeyda Nur Çiçek, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette Judo İl Temsilcisi Cengiz Şişmanlar, Yunusemre Belediyespor Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan ve Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Orhan Akdemir de hazır bulundu.

"Başarılı sporcular için çalışacağız"

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Yunusemre Belediyespor Kulübümüzün çok değerli sporcuları var. Bin 600'e yakın lisanslı sporcumuz ile değerli hocalarımız var. Futbol dışında bizde 12 branşta mücadele eden sporcularımız var. Yunusemre Belediyespor Judo Takımında olan genç sporcumuz, Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncüsü oldu. Gençlerimizi spora yöneltip fiziken güçlü, ruhen daha aydınlık gençlerin yetişmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürüp başarılı sporcular yetiştirmek için çalışacağız. Bu başarıdan dolayı sporcumuzu, ailesini ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Çocuklarımızın daha büyük başarılar kazanmasını diliyorum" dedi.

Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Orhan Akdemir de sporcuları Şeyda Nur Çiçek'in büyük başarılar kazandığını belirterek, "Sakarya ilinde gerçekleştirilen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Şeyda Nur Çiçek Türkiye 3'üncüsü oldu ve Milli Takıma girmeye hak kazandı. Milli Takımda 15-20 gün antrenman yaptıktan sonra Manisa'ya döndü. Buradan sonra Avrupa Kupası'nda ülkemizi temsil etmek üzere Bulgaristan'a gidecek. Bu vesile ile Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'ye ziyaret gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

Başarılı Judo sporcusu Şeyda Nur Çiçek, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye desteklerinden dolayı ziyaret gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Türkiye 3'üncüsü olduğum için çok mutluyum. Bana her zaman yardımda bulunan Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi ve hocalarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Judocudan Başkan Çerçi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement