Başarılı Öğrencilere Tablet Ödülü - Son Dakika
Yerel

Başarılı Öğrencilere Tablet Ödülü

Başarılı Öğrencilere Tablet Ödülü

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde, üniversite sınavında başarı gösteren 3 öğrenci İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirildi.

25.08.2015 16:54

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, üniversite sınavında başarı gösteren 3 öğrenci İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan tarafından tablet bilgisayar ile ödüllendirildi.

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2015 YGS ve LYS'e göre Pazarlar Anadolu Öğretmen Lisesinden 35 öğrencinin 4 yıllık fakültelerden birine 2 öğrenci de ön lisans programlarına yerleştiği ve Pazarlar Kaymakamı Ahmet Karaaslan'ın başarılı 3 öğrenciye tablet bilgisayar ile ödüllendiği bildirildi.

Kaymakamlık makamında düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Pazarlar Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Duran ve öğrenciler katıldı.

Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen programda Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazanan Perihan Gürsel, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Nagehan Demirboğa ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İngilizce Öğretmenliğini öğrencisi Merve Bodur, İlçe Kaymakamı Ahmet Karaaslan tarafından tablet bilgisayarlarla ödüllendirildi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başarılı Öğrencilere Tablet Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement