Başkan Baran Amatör Spor Kulübü Temsilcilerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Baran Amatör Spor Kulübü Temsilcilerini Ağırladı

Başkan Baran Amatör Spor Kulübü Temsilcilerini Ağırladı

Sporun her branşına destek veren, amatör sporun gelişmesi adına sporcuların yanında olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez ilçesinde bulunan amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldi.

18.03.2015 11:14

Sporun her branşına destek veren, amatör sporun gelişmesi adına sporcuların yanında olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez ilçesinde bulunan amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldi.

Spora ve sporcuya verilen destekleri değerlendirmek ve planlanan çalışmaları hayat geçirmek adına amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Baran ayrıca, Hereke Yelken Kulübü Başkanı Sevil Kapoğlu, Kocaeli Yelken İl Temsilcisi Ayşegül Göksel Teoman'ı makamında ağırladı.

Başkan Baran, ilk olarak amatör spor kulüpleri temsilcileri Çamlıtepe Spor Kulübü Tarık Gürgen, Yeniyalı Barbaros Kulüp Başkanı İzzet İbiş, Körfez Birlik Spor Kulübü Başkanı Maşallah Akbay, Körfez Esentepe Spor Kulübü Başkanı Kenan Ay, Antrenör ve yöneticileri makamında ağırladı. Spor kenti olma yolunda büyük adımların atıldığını belirten amatör spor kulüpleri temsilcileri Başkan Baran'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Belediye Başkanı İsmail Baran, verilen destekleri en iyi şekilde kullanan amatör spor kulüplerine teşekkür etti. Birçok dalda başarı getiren kulüpler olduğunu söyleyen Başkan Baran, tekvandoda, wushuda, futbolda ve yelkende gelen başarıların göğüslerini kabarttıklarını ifade etti. Futbola yönelik yapılan yatırımlardan da bahseden Başkan Baran, Körfez Futbol Kulübünü kurarak halka güzel bir hizmet kazandırdıklarını ifade etti. Gençleri spora teşvik etmek açısından güzel bir proje olduğunu söyleyen Başkan Baran, "Bugün baktığımızda kurduğumuz kulüpte yüzlerce minik çocuklarımız spor yapıyor ve öğreniyor. UEFA lisanslı hocalarımızla da çocuklarımıza en iyi eğitimi en kaliteli hizmeti sunuyoruz" dedi.

Daha sonra Hereke Yelken Kulübü Başkanı Sevil Kapoğlu, Kocaeli Yelken İl Temsilcisi Ayşegül Göksel Teoman'ı makamında ağırlayan Başkan Baran, kendilerini ziyaret gelen Kapoğlu ve Teoman'a teşekkür etti. Başkan Baran, yelken kulübünün çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler aldı. Geleceğe güvenle bakan gençliği oluşturmak adına çeşitli projeler üreten Başkan Baran, yelken sporunun faydalarını bildiğini bu spor dalını yakından takip ettiğini belirtti. Başkan Baran, denizin, özellikle de yelken sporunun, insanlara mücadele gücü, planlama, isabetli ve süratli karar alma, özgüven gibi birçok özellikler kazandırdığını da belirterek, yelken sporuna olan ilginin artması adına çeşitli çalışmaları yürüteceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda yelken kulübü yetkilileri Başkan Baran'a yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Baran Amatör Spor Kulübü Temsilcilerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement