Başkan Çalkaya'ya Sgk Plaketi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çalkaya'ya Sgk Plaketi

Başkan Çalkaya\'ya Sgk Plaketi

Balçova Belediyesi vatandaşların kolay hizmet alması için ilçeye yeni bir SGK binası kazandırınca SGK İl Müdürü Bilgili, Başkan Çalkaya'ya plaket vererek teşekkür etti.

26.10.2013 11:56

Balçova Belediyesi vatandaşların kolay hizmet alması için ilçeye yeni bir SGK binası kazandırınca SGK İl Müdürü Bilgili, Başkan Çalkaya'ya plaket vererek teşekkür etti.

Kamu Kurumları arasında gerçekleştirilen uyumlu çalışmanın en büyük faydası vatandaşlara oluyor. Balçova Belediyesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında yaşanan işbirliği sonucunda ilçeye yeni bir SGK Hizmet Binası kazandırıldı. Balçova Belediyesi, İl Özel İdaresi'ne ait olan Teleferik son durakta bulunan eski binanın güçlendirmesini yaparak restore etti. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) hizmetine verilen bina sayesinde Balçovalı vatandaşlar, Konak veya başka bir ilçeye gitmeden işlemlerini yaptırabiliyorlar.

Balçova Belediyesi'ni ziyaret eden SGK İl Müdürü Engin Bilgili, Başkan Mehmet Ali Çalkaya'yı makamında ziyaret etti. Başkan Çalkaya'ya katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi veren Engin Bilgili "Balçova Belediyesi'nin yapmış olduğu maddi ve manevi katkılar bizim için çok önemli" diye konuştu.

Başta eğitim kurumları olmak üzere tüm kamu kurumlarına destek olduklarını ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise "Kamuya hizmet eden kurumlar çatışırsa vatandaş hizmet alamaz. Biz halkın en iyi hizmeti alması felsefesi ile hareket ediyoruz. İl Müdürümüze ve kurumuna da Balçova Halkı'na verdikleri hizmetler nedeniyle teşekkür ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çalkaya'ya Sgk Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement