Başkan Demirtaş, Bayan Kursiyerlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Demirtaş, Bayan Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

Başkan Demirtaş, Bayan Kursiyerlerle Bir Araya Geldi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Kültür Merkezi bayan kursiyerleri ile bir araya geldi.

19.12.2013 17:59

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Kültür Merkezi bayan kursiyerleri ile bir araya geldi.

Programa Başkan Necattin Demirtaş'ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Başkan Danışmanı Şerif Mırık, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, İlkadım Kültür Merkezi Sorumlusu Hızır Aydın ve İlkadım Kültür Sanat Dernek Başkanı Davut Yolaydın katıldı.

Programın açılış konuşmasın yapan İlkadım Kültür Merkezi Sorumlusu Hızır Aydın, 13 farklı branşta 650 kursiyere hizmet verdiklerini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise, "Bayanlarımızın böylesine yoğun ilgi ve katılım gösterdiği kurslar, becerilerini geliştirmede, boş zamanlarını değerlendirmede ayrıca ev ekonomilerine katkı sağlamasında büyük etken. İlkadım Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde kurslarımıza destek ve katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

İnsanların gelip geçici olduğunu söyleyen Başkan Demirtaş, "Arkamızda iyi iz bırakmak adına yaşam felsefesini bu değerler üzerine kuran bir insanım. Belediye olarak sizleri yaptığımız çalışmalar hakkında eksik kaldığımız ya da bilmediğiniz hizmetler hakkında bilgilendirmek istiyorum. Toplum tarafında bu bilgilerin paylaşılması işleyişi takip edip çözüm olma noktasında hizmetlerin devamı açısında büyük önem arz ediyor" diye konuştu.

Kursiyerlerden Ayfer Aydın da İlkadım Kültür Merkezi'ndeki kurslara gitmekten dolayı sevincini dile getirdi.

Program, öğretici Ayla Kalaysız'ın İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a verdiği el sanatlarında yapılan takı takdimi ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Demirtaş, Bayan Kursiyerlerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement