Başkan Doğan'ın Esnaf Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'ın Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

Başkan Doğan\'ın Esnaf Ziyaretleri Sürüyor

Vatandaşların görüş ve önerilerine büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

10.02.2014 13:29  Güncelleme: 13:48

Vatandaşların görüş ve önerilerine büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Doğan son olarak Şirintepe Mahallesi Kocamış Sokak'ta hizmet veren Feza Kıraathanesi'ni ziyaret etti.

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Aykut Sunar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı ziyarette İzmit Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Doğan, "Göreve geldiğim günden bu güne hizmette ayrım yapmadım. Her zaman adaletli olmaya çalıştım. Oy versin vermesin herkesin belediye başkanı oldum. Partili ya da değil herkese eşit mesafede yaklaştım. Bu şehre hizmet için bu görevdeyim. Bu şehre, bu şehirdeki herkese hizmet etmek boynumun borcudur" dedi.

Mahalledeki çalışmalar hakkında bilgi vermeye devam eden Başkan Doğan, "Göreve geldiğimiz günden bu güne Şirintepe Mahallesi hizmet gördü. Şirintepe Köprüsü'nü yeniledik. Konutlara çardaklar dağıttık, halk buluşması yaptık. Okulumuza destek verdik. Yaz havuzları kurduk, öğrencilere bisiklet dağıttık. Camimize, kuran kursumuza destek verdik" dedi. Mahalle için gelecek dönem projelerinin de hazır olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan, Şirintepe Mahallesi'ne mahalle konağı başta olmak üzere pek çok hizmet için planlamanın devam ettiğini ifade etti.

"Doğru düzgün üst geçidi olamaya, eskimiş parklara sahip, kokan, cadde ve sokakları çamur içinde olan bir şehri gök kuşağı gibi parlayan bir şehir haline getirdik" diyen Başkan Doğan, "Kültür Tepesi'nin eski halini bir düşünün. Şirintepe'nin eski halini hatırlayın. Gölkaypark'ın Cephanelik Alanı'nın eski hallerini göz önünüze getirin. Cumhuriyet Parkı'nın eski halini canlandırın. İşte biz o hep kötü görüntüleri bu şehre unutturmak için çalıştık. Çok şükür o görüntülerin yerini şimdi takdir edilen nice hizmet aldı. Biz çok daha iyilerini bu şehre kazandıracağız. Çünkü sizler çok daha iyilerini hak ediyorsunuz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'ın Esnaf Ziyaretleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement