Başkan Doğan Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti

Başkan Doğan Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi\'ni Ziyaret Etti

İzmit’te sağlık turizmin gelişmesi için önemli hizmetlerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

02.03.2014 11:18

İzmit'te sağlık turizmin gelişmesi için önemli hizmetlerde bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ak Parti İzmit İlçe Başkan Yardımcısı Engin Tümer'in eşlik ettiği ziyarette Başkan Doğan'a ROMATEM Başhekimi İmdat Özkul, Finans Koordinatörü Yaşar Güngör ve Kalite Yönetim Koordinatörü Yasemin Eren Akkaya çalışmaları hakkında bilgi verdi.

ROMATEM Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulunan tedavi olan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Doğan yeni dönemde sağlık turizmi için önemli adımlar atacaklarını dile getirdi. "Bugüne kadar temelini attığımız sağlık çalışmalarında önümüzdeki dönem itibari ile atağa geçeceğiz" diyen Doğan, İzmit'in Türkiye'nin değil dünyanın tanıdığı bir sağlık merkezi haline geleceğini söyledi.

Sağlık turizminin şehrin tanıtımı için çok önemli bir avantaj olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan, "Yeni dönemde bu fırsatı daha fazla değerlendirecek ve İzmit'i adeta tıp merkezi yapacak olan projeler üzerinde çalışıyoruz. Bu şehir artık sadece sanayisi ile değil sağlık turizmi ile de ismini duyuracak" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın İzmit'in sağlık alanında geldiği noktada büyük emeği olduğunu dile getiren ROMATEM Başhekimi İmdat Özkul, "Sayın Doğan sağlık alanında bu şehir için büyük mücadeleleri sessiz sedasız vermiş ve başarılı olmuştur. Bugün bu şehirde sağlık bu kadar iyi durumda ise bunda Başkan Doğan'ın emeği büyüktür" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement