Başkan Gökce, Şampiyon Güreşçileri Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Gökce, Şampiyon Güreşçileri Kabul Etti

Başkan Gökce, Şampiyon Güreşçileri Kabul Etti

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce, geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’ın Samokov kentinde gerçekleştirilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olan Cihan Urhan ve Oğuzhan Yusuf Altın’ı makamında kabul etti.

16.05.2014 11:29

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Belediye Başkanı Hasan Gökce, geçtiğimiz günlerde Bulgaristan'ın Samokov kentinde gerçekleştirilen Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Avrupa üçüncüsü olan Cihan Urhan ve Oğuzhan Yusuf Altın'ı makamında kabul etti.

Bulgaristan'daki Samokov Sports Arena'da organize edilen şampiyonada Avrupa üçüncüsü olan Cihan Urhan ve Oğuzhan Yusuf Altın'ı kabul eden Başkan Hasan Gökce, "Şampiyonlarımız Bulgaristan'da Avrupa üçüncü olarak göğsümüzü kabartmıştır. Tebrik ediyorum" dedi. Başkan Gökce, başarılarından dolayı Cihan Urhan ve Oğuzhan Yusuf Altın'a hediyeler verdi.

Cihan Urhan, Ukraynalı Valentyn Bliasetskyi karşısında minderden 16-10'luk skorla galibiyetle ayrılarak, bronz madalya, 100 kiloda mindere çıkan Oğuzhan Yusuf Altın ise üçüncülük-beşincilik müsabakasında, Polonyalı Karol Jan Turczynski'yi 14-8'lik skorla yenerek bronz madalyaya uzanmıştı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gökce, Şampiyon Güreşçileri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement