Başkan Köşker Erzurumlular Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Köşker Erzurumlular Derneği'ni Ziyaret Etti

Başkan Köşker Erzurumlular Derneği\'ni Ziyaret Etti

Erzurumlular Derneği'nde Gebze'de yaşayan Dadaşlarla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze'deki değişimin; el ele gönül gönüle verilerek devam eden hizmet seferberliğiyle sürdüğünü söyledi.

16.12.2012 12:39

Erzurumlular Derneği'nde Gebze'de yaşayan Dadaşlarla bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze'deki değişimin; el ele gönül gönüle verilerek devam eden hizmet seferberliğiyle sürdüğünü söyledi.

Başkan Köşker Erzurumlular Derneği'ne konuk oldu. Kızılay Caddesi üzerinde bulunan dernek lokalinde Dadaşlarla bir araya gelen Başkan Köşker, belediye hizmetlerine ilişkin sunum yaptı, hayata geçirilecek projeleri anlattı. Gebze Erzurumlular Dernek Başkanı Necati Altınkaynak'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, KEDFE Başkan Vekili Tekin Dursun, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Özütok, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Ahmet Kisbet, Orhan Sipahioğlu, başkan danışmanı Şakir Bitmez, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi Dadaş katıldı.

Sinevizyon gösterimi eşliğinde Gebzeli Dadaşlara kentte son dönemde kazandırılan yatırımlar ve belediye hizmetlerine ilişkin sunumda bulunan Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz koordineli işbirliği ve hizmet seferberliğiyle Gebzemizin kronikleşen sorunları birer birer çözülüyor. Gebzemizde değişim devam ediyor. Değişimde en büyük destekçimiz, bizlere bu görevi tevdi eden halkımızdır" dedi.

Gebze'nin marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini dile getiren Başkan Köşker, "Altyapı ve doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı mahallelerimizde üstyapı ve güzelleştirme çalışmalarımız sürüyor. Üst yapının yanı sıra kentimizi park ve bahçelerle donatıyoruz. 100 yıllık belediye tarihinde 64 park yapılmışkeen, biz 3,5 yıllık hizmet dönemimize 50'yi aşkın parkı sığdırdık. Çocuklarımızın güven içerisinde oynayabileceği bir tane dahi parkı olmayan mahallelerimiz vardı. Başlattığımız çalışmayla kişi başına düşen yeşil alan oranını 6 metrekareden 16 metrekaraye çıkarttık" şeklinde konuştu.

Sunumun ardından özel olarak hazırlanan Cağ kebabının başına geçen Başkan Köşker, Dadaşlara kendi elleriyle ikramda bulundu. Toplantı ikramların ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Köşker Erzurumlular Derneği'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement