Başkan Özdal'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özdal'a Teşekkür Plaketi

Başkan Özdal\'a Teşekkür Plaketi

Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal'a, Hizmet İş Sendikası Yozgat Şubesi tarafından plaket verildi.

28.01.2014 16:50

Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal'a, Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şubesi tarafından plaket verildi.

Özdal'ı makamında ziyaret eden Şube Başkanı Ferman Zararsız, burada yaptığı konuşmada, Özdal ile birlikte bir çok güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.

30 Mart'ta mahalli idareler seçiminin yapılacağını hatırlatan Zararsız, "Gönül isterdi ki bundan sonraki yıllarda da Boğazlıyan Belediye Başkanımız Mustafa Özdal'la bir çok önemli projelerde beraber olalım ama buraya kadarmış. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Bu nedenle de başkanımıza plaket takdim etmeyi uygun gördük" dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Özdal ise 10 yıldır Boğazlıyan Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirterek, "30 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde Boğazlıyan halkının kendi iradesiyle güvenip seçeceği bir belediye başkanı gelecektir" dedi.

10 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığı görevinde hiç kimseye kapısını kapatmadığını vurgulayan Başkan Özdal, "Herkese kapım sonuna kadar açıktı. İnşallah benden sonra gelecek olan belediye başkanı da kapılarını Boğazlıyan halkına sonuna kadar açar. Seçimlerin Boğazlıyan'a şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ferman Zararsız, Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal'a plaket verdi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Başkan Özdal'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement