Başkan Saatcı Personelleriyle Bayramlaştı. - Son Dakika
Yerel

Başkan Saatcı Personelleriyle Bayramlaştı.

Başkan Saatcı Personelleriyle Bayramlaştı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her yıl geleneksel hale gelen personel ile bayramlaşma törenini bu sene de gerçekleştirdi.

18.08.2012 10:39

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, her yıl geleneksel hale gelen personel ile bayramlaşma törenini bu sene de gerçekleştirdi.

Ramazan Bayramının son iş günü yapılan bayramlaşma törenine tüm birimlerin hizmet binalarına giden Saatcı, personel ile teker teker bayramlaştı. Saatcı bayramlaşma töreninde siyasi mesajlarda verdi. "Dışarıda kan gövdeyi götürürken, içeride 20 yaşındaki bıyığı terlememiş devlete teslim ettiğimiz evlatlarımız, tabutla bayrağa sarılı geliyorsa Türkiye'yi yönetenlerin önceliğinin Türkiye olma mecburiyeti vardır" şeklinde konuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş ile birlikte belediyenin tüm birimlerini gezerek personellerin bayramlarını kutladı. Başkan Saatcı'nın ilk ziyareti yıllardır ortak çalışma sağladığı KAYDEM plastik oldu. Tüm personellere hediyeler veren Saatcı, daha sonra sırasıyla Hayvan barınağı, Fen İşleri Atölyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, FESKİ, Tamir Atölyesi ve Belediye Binasındaki tüm personeli gezerek bayramlarını kutladı. Belediye Binasındaki düzenlenen törende konuşan Başkan Saatcı, "13 yıldır Allah'a şükürler olsun aile gibi olduk. Ben bunu Kadir gecesindeki iftar yemeğinde de gördüm. Belki ölçü değildir ancak orada samimiyet ve birlikteliği kendim tespit ettim. Bize bu havaya teneffüs ettiren çalışma arkadaşlarıma, ben personellerime aile fertlerim diyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. Biz ilçemizin eksikleri için 7/24 mesai harcıyoruz. Biz bu sorumluluk alanımızda hata yapmadan en güzeli en iyiyi yapmakla mükellefiz. Birazda memnuniyet katsayısı yüksek olunca, daha fazla çalışmamız daha fazla mesai harcamamız gerekiyor. Daire içerisinde olan küskünlükler varsa da ben hakkımı helal etmiyorum. Bu bayramda herkes birbirleriyle barışsın" dedi.

Bayram konuşmasında siyasi nutuk atmak istemediğini ancak birkaç konuya değinmek gerektiğini belirten Başkan Saatcı, "Türkiye'yi yönetenlerin önceliği Türkiye olmalıdır. Tabi ki büyük devlet olmak güzel bir olaydır. 300 veya 500 yıllık hedefi olan bir ülkeysek tabi ki Gozanbiye'de gidelim, Nijerya'ya da gidelim, Somali'ye de gidelim. Suriye'ye de karışalım, Ermenistan'a da karışalım. Ama boyumuzdan büyük konulara girip sıkıntıya gireceksek, önceliğimiz Türkiye olmalıdır. Dışarıda kan gövdeyi götürürken, içeride 20 yaşındaki bıyığı terlememiş devlete teslim ettiğimiz evlatlarımızı tabutla bayrağa sarılı geliyorsa Türkiye'yi yönetenlerin önceliğinin Türkiye olma mecburiyeti vardır. İçeride ki ateşi söndürmeden dışarıyla ilgilenmek haramdır. Bugünlük şartlarda haramdır" şeklinde konuştu.

Bayram tatilinin personel için bir dinlenme dönemi olacağını ifade eden Saatcı, bayram sonrasında yoğun bir çalışma temposunun kendilerini beklediğini ifade etti. Bu arada personel tarafından Başkan Behçet Saatcı'ya bir de hediye verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Saatcı Personelleriyle Bayramlaştı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement