Başkan Tartan'dan Personele Ödül - Son Dakika
Yerel

Başkan Tartan'dan Personele Ödül

Başkan Tartan\'dan Personele Ödül

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı üç personelini kutlayarak ödüllendirdi.

25.07.2012 16:22

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı üç personelini kutlayarak ödüllendirdi.

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, belediyenin Plan ve Proje Müdürülüğü Numarataj biriminde çalışan Fatma Ülgen ve Fatih Öksüz ile Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde süpürgeci olarak çalışan Gülsüm Kavak'ı başarılı ve örnek çalışmalarından dolayı kutlayarak, üç personele hediyeler verdi.

Kahramanlar semtinde içinde bin liraya yakın para ve kredi kartları bulunan cüzdanı sahibine ulaştırarak, örnek bir davranış sergileyen süpürgeci Gülsüm Kavak'ı bu davranışı nedeniyle kutlayan Başkan Tartan, "Numarataj servisinde özveriyle çalışarak, vatandaşa yardımcı olan ve örnek davranışıyla da takdiri hak eden Gülsüm Hanım'a teşekkür ederim. Bu güzellikleri görmek, dürüst ve görevini iyi bir şekilde yerine getiren insanlarla çalışmak beni mutlu ediyor. Herkese örnek olsun" dedi.

(ND)

25.07.2012 16: 01: 58

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tartan'dan Personele Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement