Başkan Yalçın'ın Bursa Temasları - Son Dakika
Yerel

Başkan Yalçın'ın Bursa Temasları

Başkan Yalçın\'ın Bursa Temasları

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bursa ziyaretleri sırasında bazı kamu kurumlarının bölge müdürlerini ziyaret etti.

08.12.2015 10:48

Bilecik'in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bursa ziyaretleri sırasında bazı kamu kurumlarının bölge müdürlerini ziyaret etti.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, kardeş belediye olan Bursa'nın Yıldırım İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Hacıoğlu'nu makamında ziyaretin ardından ilk olarak Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek'i makamında ziyaret etti. Yalçın ve Emek, restorasyonu biten Pazaryeri Doğanlar Cami ve projesi ihale aşamasında olan beşinci cami hakkında bilgi alışverişinde bulundular. İkili mülkiyeti Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait yerler hakkında istişarede bulundu. Ziyaret sonunda Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bölge Müdürü Emek'e Pazaryeri'nin tarihini anlatan tabloyu hediye etti.

Başkan Yalçın daha sonra, Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal'ı makamında ziyaret ederek, Pazaryeri'nde bulunan orman alanlar hakkında istişarede bulundular. Başkan Yalçın ziyaretleri sonrası, Pazaryeri'nin gelişmesi için ellerinden gelen ne varsa yapacaklarını belirterek, "Hep birlikte başaracağız Pazaryeri kazanacak" dedi.

Ziyaretler sırasında Başkan Yalçın'a Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın babası Reşit Akdoğan eşlik etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yalçın'ın Bursa Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement