Bayraklı Belediyesi Gazileri Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Bayraklı Belediyesi Gazileri Unutmadı

Bayraklı Belediyesi Gazileri Unutmadı

Bayraklı Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ve Gazi ünvanının verilmesinin yıl dönümü olan Gaziler Günü'nü unutmadı.

19.09.2013 12:06  Güncelleme: 15:07

Bayraklı Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanının verilmesinin yıldönümü olan Gaziler Günü'nü andı.

Bayraklı Sevgi Yolu'ndaki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törene Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Vali Yardımcısı Mustafa Erdoğan, Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanı Kurmay Albay Murat Yılmazarslan ile vatandaşlar hazır bulundu.

Vali Yardımcısı Erdoğan'ın Kaymakamlık çelengini anıta sunmasıyla başlayan programda daha sonra Garnizon Komutanı ve Başkan Hasan Karabağ Bayraklı Belediyesi çelengini sundu. İstiklal Marşı ve bir dakikalık saygı duruşunun ardından Bayraklı Muharip Gaziler Dernek temsilcisi İbrahim Şeref Özdemir söz aldı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulurken birçok savaştan başarıyla çıktığını ve birçok şehit ve gazi verdiğinin hatırlatan Pilavtepe, "Şehit ve Gaziler ebedi komutan Mustafa Kemal Atatürk'ün temsilcileridir" dedi.

ONLAR SAYESİNDE HUZURLUYUZ

Türkiye'nin şehitler ve gazilerin omuzları üstünde yükseldiğini söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bugün de rahat ve huzurlu bir yaşam sürüyorsak bu olağanüstü gayret sayesindedir. Hayatını kaybeden tüm şehit ve gazilerimize Allahtan rahmet diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraklı Belediyesi Gazileri Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement