Bayraktar'dan, Bilgin'in Açıklamasına Cevap - Son Dakika
Yerel

Bayraktar'dan, Bilgin'in Açıklamasına Cevap

Bayraktar\'dan, Bilgin\'in Açıklamasına Cevap

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, MHP Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin'in Kozcağız ile ilgili yaptığı konuşmasına cevap verdi.

02.04.2013 16:51

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, MHP Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin'in Kozcağız ile ilgili yaptığı konuşmasına cevap verdi.

MHP Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin'in Kozcağız belde teşkilatında yaptığı açıklamada Kozcağız'ın ilçe yapılmadığı, Kozcağız'a verilen sözlerin tutulmadığı şeklindeki açıklamalarına cevap veren AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Regaip Bayraktar, "AK Parti'den önce MHP iktidardaydı. Kozcağız'ı o dönemde niye ilçe yapmadınız. Siz önce Bartın Belediyesinin hesabını verin. MHP iktidarda iken Kozcağız'ı ilçe yapmak aklınıza gelmedi mi? AK Parti iktidarında Milletvekilimiz Yılmaz Tunç'un katkılarıyla Kozcağız'a çok büyük eserler kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Kozcağız-Perşembe yolumuz, spor tesislerimiz, Ahmetler İlköğretim Okulumuz, Aile Sağlığı Merkezimiz, Sanayi Sitesi taşkın koruma çalışmalarımız, terminal binamız, altyapı hizmetlerimiz halkımızın gördüğü büyük yatırımlardır. Yıllardır konuşulan Kozcağız Barajını yatırım programına alan ve proje çalışmalarını son aşamaya getiren AK Parti'dir. MHP'nin Kozcağız'da tek bir çakılı çivisi bile yoktur. Siz bırakın Kozcağız'ı da Bartın Belediyesinde dökülüyorsunuz.

Gençleri tahrik ederek, sokaklara döktüğünüz yetmiyor gibi sağa sola da sataşmayı ihmal etmiyorsunuz. Bartın il belediyesi ile Kozcağız belediyesinin yatırımlarını karşılaştırdığımızda utanmanız gerekir. Bartın'da size oy verenleri pişman ettiniz ancak önümüzde 11 ay kaldı. Bartın'a kaybettirdiğiniz zamanı inşallah Bartın Belediyesinde de AK Belediyeciliği başlatarak telafi edeceğiz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayraktar'dan, Bilgin'in Açıklamasına Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement