BBP Karatay İlçe Teşkilatı'ndan Kgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

BBP Karatay İlçe Teşkilatı'ndan Kgc'ye Ziyaret

BBP Karatay İlçe Teşkilatı\'ndan Kgc\'ye Ziyaret

BBP Karatay İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti.

28.11.2013 17:10

BBP Karatay İlçe Başkanı Mustafa Öztürk, Konya Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti.

İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve KGC Başkanı Adem Alemdar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1950'de kurulan ve Türkiye'nin ilk sivil oluşumlarından olan KGC'nin Anadolu'nun etkin ve güçlü cemiyetleri arasında yer aldığını söyledi.

Bir süre önce Konya merkezli İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nu da kurduklarını belirten Alemdar, meslek için olduğu kadar Konya ve bölge için de çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Öztürk ise Alemdar'ı, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanlığı'na seçilmesinden dolayı kutlayarak, partisinin seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu bir önceki seçim çalışmaları sırasında helikopter faciasında kaybettiklerini hatırlatan Öztürk, "Olayın henüz aydınlatılamamış olmasının üzüntüsü içindeyiz. Yazıcıoğlu'nun evlatları olarak 31 ilçemizde seçimlere iddialı şekilde gireceğiz. Şimdiye kadar duyulmamış şekilde, ses getirecek seçim çalışmaları yapacağız. İnşallah seçimlerde rahmetli Yazıcıoğlu'nun ismine yakışır sonuçlar alacağız" dedi.

Belediye başkan adayları konusunda da açıklama yapan Öztürk, bu konuda çalışmaların sürdüğünü ve Konya'da adayların çoğunun belirlendiğini dile getirdi.

Ziyarette, BBP Karatay İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Bahadır Öncan, KGC Genel Sekreteri Mustafa Güden ve yönetim kurulu üyesi Ali Sait Öge hazır bulundu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BBP Karatay İlçe Teşkilatı'ndan Kgc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement