BDP, AK Parti Adayı Ekmen'e Cevap Verdi - Son Dakika
Yerel

BDP, AK Parti Adayı Ekmen'e Cevap Verdi

BDP, AK Parti Adayı Ekmen\'e Cevap Verdi

Barış ve Demokrasi Partisi Batman İl Başkanı Serdar Atalay, Ak Parti Adayı Ekmen ile Maliye Bakanı Şimşek'e yönelik açıklamalar yaptı.

26.03.2014 11:44  Güncelleme: 13:39

BDP İl Başkanı Serdar Atalay, AK Partililerin partileri ile ilgili açıklamalarına sert tepki göstererek basın açıklaması yaptı.

"EKMEN, DEMOKRATİK ÖZERKLİĞE DESTEK VERSİN"

Ekmen'in "Batmanı Diyarbakırlılar yönetiyor. Bıraksınlar da Batmanı Batmanlılar yönetsin" sözlerine karşılık veren Atalay "Batman Belediyesi halkın özyönetimidir. Buna rağmen bir memurun işe alınması dahi Ankara'nın yetkisindedir. Partimizin benimsediği model ise Demokratik Özerkliktir. Emin Ekmen'in derdi Batmanlıların kendini yönetmesi ise Demokratik Özerklik için çaba sarf etmesi gerekmiyor mu?" dedi.

"ÇALIŞTIK, ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞACAĞIZ"

Ekmen'in "Sabri Özdemir Batmanı yönetemez" sözlerine de sert tepki gösteren BDP İl Başkanı Serdar Atalay "Eş başkanlarımızın Batmanı yönetemeyeceğini söylemek kimsenin haddine değildir. İluh deresi ile ilgili hazırlanan proje, Maliye Bakanın isteği üzerine Valilik, Belediye ve Kent Konseyi logosu ile Maliye Bakanına teslim edilmiş. Bakan bey, projeye en ufak bir katkı sunmamıştır. Yerel yönetimde 3. dönemi geride bıraktık. Bu güne kadar Batman belediyesi hiçbir dönemde yolsuzlukla rüşvetle gündeme gelmemiştir. Bizim yalanlara ve yakışıksız iddialara ayıracak zamanımız yoktur. Çalıştık, Çalışıyoruz Çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel BDP, AK Parti Adayı Ekmen'e Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement