BDP, STK ve Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

BDP, STK ve Muhtarlarla Buluştu

BDP, STK ve Muhtarlarla Buluştu

BDP ile Demokratik Toplum Kongresi heyeti, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla buluştu.

13.05.2013 10:01  Güncelleme: 10:11

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ile Demokratik Toplum Kongresi (DTK) heyeti, Bitlis'in Tatvan ilçesindeki sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldiler.

Tatvan'daki bir otelde düzenlenen ve sunumu BDP Bitlis İl Başkanı Şahin Çoban tarafından yapılan programa, BDP Muş Milletvekili Demir Çelik, BDP Bingöl Milletvekili İdris Balüken, BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zenderlioğlu ve BDP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Necla Yıldırım konuşmacı olarak katıldı. DP ile DTK heyeti, "Demokratik Kurtuluş ve Özgür Yaşamı İnşa Etmek" sloganıyla başlatılan bölge gezileri kapsamında Tatvan'da barış süreci konularına değinildi.

Milletvekilleri, barış sürecinde varılan noktayı ve sürecin işleyişini anlatırken, dinleyicilerin de sorunlarını dinleyerek not alıp cevap verdiler.

Yaklaşık 3 saat süren programa Tatvan Belediye Başkanı Abdullah Ok ile Güroymak Belediye Başkanı Mehmet Emin Özkan, BDP il ve ilçe teşkilatı üyeleri de katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BDP, STK ve Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement