Belediye Başkanı Eyvaz'dan Ziyaret Turu - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Eyvaz'dan Ziyaret Turu

Belediye Başkanı Eyvaz\'dan Ziyaret Turu

Çorum'un Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, ilçeye yeni atanan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerini ziyaret etti.

13.11.2012 18:45

Çorum'un Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, ilçeye yeni atanan kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz'a ziyaretlerde AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve bir grup partili eşlik etti.

İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Eyvaz, Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan'a yeni görevinde başarılar diledi.

İlçe Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Alaca'nın güzel ve gelişmiş bir ilçe olduğunu dile getirdi.

Eyvaz ve Tokgöz daha sonra Alaca Devlet Hastanesi'ne başhekim olarak atanan Dr. Metin Karan'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, hastane inşaatından dolayı sıkıntılı bir dönemin geçirildiğini ifade ederek, ek binanın da tamamlanmasıyla hastanenin daha da gelişeceğini belirtti.

Başhekim Metin Karan ise, Sağlık Bakanlığı'nın Çorum'a ciddi destek verdiğini ve bu desteğin artarak devam etmesini dilediklerini söyledi.

Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) Müdürlüğüne yapılan ziyarette ise Merkez Müdürü Hasan Demirtaş, TSM önünde park yasağı getirilmesini istedi.

Park yasağının olmamasından sıkıntı yaşadıklarını vurgulayan Demirtaş, "Toplum Sağlığı Merkezi'nin önü açılırsa, bu vatandaşlarımız için de iyi olacak. Giriş ve çıkışlarda sıkıntı yaşanmayacak" dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, bu konuda gerekli çalışmanın yapılacağını ifade etti.

Heyet İlçe Müftüsü İhsan Caner ve İlçe Jandarma Komutanı Fatih Demirdirek'i ziyaret ettikten sonra ziyaret turunu sonlandırdı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Eyvaz'dan Ziyaret Turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement