Bereket Sofraları Köşklüçeşme'de Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Bereket Sofraları Köşklüçeşme'de Kuruldu

Bereket Sofraları Köşklüçeşme\'de Kuruldu

Köşklüçeşme Mahallesi sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan Gebze Belediyesi mahalle iftarına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de konuk oldu.

07.07.2014 13:35

Köşklüçeşme Mahallesi sakinlerini aynı sofra etrafında buluşturan Gebze Belediyesi mahalle iftarına AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker de konuk oldu. Milletvekili Şeker ve Başkan Köşker iftar öncesi mahalle gezisi yaparak vatandaşların sorunlarını dinledi, Ramazanlarını tebrik etti

Gebze Belediyesi tarafından 'Gebze'de Ramazan Paylaşmaktır' sloganıyla başlatılan mahalle iftarlarının 6.'sı Köşklüçeşme Mahallesi'nde yoğun bir katılımla yapıldı. Yaklaşık bin 500 kişinin aynı sofrada birlik, beraberlik içerisinde orucunu açtığı Köşklüçeşme'deki iftar yemeğine, Başkan Köşker'in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, Mahalle Muhtarı Mehmet Özdemir, belediye başkan yardımcıları Engin Güzel, Nilay Ayran, başkan danışmanı Şakir Bitmez ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi Milletvekili İlyas Şeker ve partililerle birlikte mahallede inceleme gezisi yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda mahalle sakinleriyle sohbet etti. Yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Köşker, bölge esnafına da hayırlı işler diledi. Esnaf ve mahalle turunun ardından iftar alanına gelen Milletvekili Şeker ve Başkan Köşker iftar öncesi kısa bir selamlama konuşması yaptı. Türk Sanat Musikisi saz heyetinin seslendirdiği birbirinden güzel ilahileri dinleyerek iftar saatini bekleyen Köşklüçeşme sakinlerine hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahallelerdeki iftar sofralarının; ailelerin komşularıyla birlikte oruç açtığı, küskünlerin bir araya gelip barıştığı Halil İbrahim sofralarına dönüştüğünü söyledi.

Rahmet ve paylaşma ayı olan Ramazan'ın tüm güzelliklerinin Kocaeli'nin tamamında olduğu gibi Gebze'de yaşatıldığını ve paylaşıldığına selamlama konuşmasında değinen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, "Aşkla ve şevkle yapılan hizmetlerin neticesinde Gebze'miz de hak ettiği modern kimliğe hızla kavuştu. Bu güzelliklerin asıl mimarı sizlersiniz. Sizlerin desteğiyle yapılan hizmetlerden ötürü başta kıymetli belediye başkanımızı ve ekibini bir kez daha kutlamak isterim. Yaklaşan Kadir gecenizi ve Ramazan bayramınız kutlu olsun. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin inşallah" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından iftar saatinin gelmesiyle aynı sofra etrafında oruçlarını açan mahalle sakinleri kadar; gezici TIR'da sahne alan Hacıvat-Karagöz oyununu kendilerine ikram edilen pamuk şekeri, balon ve aldıkları daha birçok hediye ile keyif içerisinde izleyen çocuklar da keyifli saatler geçirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bereket Sofraları Köşklüçeşme'de Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement