Bilecik İl Emniyet Müdürü Bektaş'ın Bozüyük Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bilecik İl Emniyet Müdürü Bektaş'ın Bozüyük Ziyareti

Bilecik İl Emniyet Müdürü Bektaş\'ın Bozüyük Ziyareti

Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği’nde incelemelerde bulundu.

15.12.2015 12:01

Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'nde incelemelerde bulundu. Bektaş, 2016 yılı başında faaliyete geçecek TEDES (Trafik Elektronik Denetleme Sistemi) hakkında bilgi aldı.

Bektaş'a ziyareti sırasında binanın kendilerine tahsisini gerçekleştiren Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Muzaffer Demir, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Başkomiser Ercan Karataş ve Emniyet Amiri Adem Özay Cengiz eşlik etti.

İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Bozüyük'te güzel bir hizmet alanı oluşturulduğunu belirterek bu konuda kendilerine binanın tahsisi noktasında destek sağlayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür etti. Bektaş, "Hizmet alan ve hizmet verenin her zaman iyi şartlar altında çalışması gerekiyor. Burada da vatandaşlarımıza en güzel hizmetin verileceğine inanıyorum. Vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak hem can hem de mal güvenliğini tehlikeye sokmadan trafikte seyretmelerini rica ediyorum. Yeni hizmet alnının hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik İl Emniyet Müdürü Bektaş'ın Bozüyük Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement