Bilecik'teki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Bilecik'teki Trafik Kazası

Bilecik\'teki Trafik Kazası

Kazada hayatını kaybeden avukat Hayriye Ertuğrul için adliye önünde tören düzenlendi.

19.06.2014 15:06

Bilecik'te trafik kazası sonucu hayatını kaybeden avukat Hayriye Ertuğrul (24) için adliye önünde tören düzenlendi.

Aynı kazada yaralanan Ertuğrul'un eşi İsmail Ertuğrul'un tekerlekli sandalyeyle geldiği törene, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, İl Jandarma Komutanı Alpay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Baro Başkanı Halime Aynur, savcı ve hakimler, adliye personeli ile vatandaşlar katıldı.

Baro Başkanı Aynur, Ertuğrul'u stajyerlik döneminde tanıdığını, başarılı ve idealist bir çalışma arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Meslektaşımızı mesleğinin ve hayatının baharında kaybettik. 2 yıl önce avukatlık stajına başladığında tanımıştık kendisini. 1 yıl önce mesleğine başladığı heyecanı hala gözümün önünde. Hevesli, idealist, güler yüzlü kocaman yüreği olan genç bir meslektaşımızdı" dedi.

Törende, Ertuğrul'un 6 aylık oğlu Mesut Ertuğrul'un annesinin tabutuna bakışı törene katılanları duygulandırdı. Yakınlarının, "emanetin artık bizim, ona gözümüz gibi bakacağız" sözleri de duygusal anlar yaşanmasına neden olurken, İsmail Ertuğrul, eşinin tabutu başından uzun süre ayrılmadı.

İl Müftüsü Necati Akkuş'un okuduğu duadan sonra Ertuğrul'un cenazesi, Kayı Boyu Camisinde kılınan namazın ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

İsmail Ertuğrul yönetimindeki 11 AP 314 plakalı otomobil dün, Bilecik- Osmaneli karayolunun 2. kilometresi Gülümbe rampalarında, Halil İskender idaresindeki 46 AB 482 plakalı çekici ile çarpışmış, kazada, otomobilde bulunan avukat Hayriye Ertuğrul hayatını kaybetmişti. Yaralanan Ertuğrul'un eşi İsmail Ertuğrul ise Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bilecik'teki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement