Bilecik Valisi Nayir'dan "Tübitak 4006 Bilim Fuarı"Nda İnceleme - Son Dakika
Yerel

Bilecik Valisi Nayir'dan "Tübitak 4006 Bilim Fuarı"Nda İnceleme

Bilecik Valisi Nayir\'dan "Tübitak 4006 Bilim Fuarı"Nda İnceleme

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde "TÜBİTAK 4006 Bilim" fuarında incelemede bulundu.

20.05.2016 14:12

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde "TÜBİTAK 4006 Bilim" fuarında incelemede bulundu.

Vali Nayir, Kaymakam İbrahim Özdel, Garnizon Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş İlhan Canseven, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Deniz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Akpınar ile birlikte Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesi'ndeki proje sergisini gezdi. 30 projenin yer aldığı sergiyi gezen ve öğrencilerden projeleri hakkında bilgiler alan Vali Nayir, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlarken gençlerin gayretli ve ilgili olduklarını görmenin kendilerine umut verdiğini söyledi.

Cumhuriyetin emanet edildiği gençlerin ülkenin geleceğine yön vermede gayretlerine ve ilgilerine ihtiyaç bulunduğunu ifade eden Vali Nayir, "Projede görev alan danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Ayrıca öğrencilerimizi sosyal cesaretlerinden, konularına ilgilerinden ve projelerini başarılı sunumlarından dolayı tebrik etmek istiyorum. Fen bilimlerinden sosyal konulara, tarihten, tarıma kadar değişik konularda çalışmalar yapılmış. Bu çalışmalarının ve başarılarının hayat boyu devam etmesini diliyorum. Bu fırsatı veren öğretmen ve ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Öte yandan Vali Nayir, başarılı çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Seyfettin Yıldız'a kaymakamlık tarafından hazırlanan başarı belgesi vererek hatıra fotoğrafı çekildi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Valisi Nayir'dan 'Tübitak 4006 Bilim Fuarı'Nda İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement