Bitlis'te 'Sporu Tanıtma ve Sevdirme' Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Bitlis'te 'Sporu Tanıtma ve Sevdirme' Etkinliği

Bitlis\'te \'Sporu Tanıtma ve Sevdirme\' Etkinliği

Bitlis Yüksek Öğrenim KYK kız öğrenci yurdunda düzenlenen spor etkinlikleri kapsamında birbirinden farklı gösteriler yapıldı.

13.05.2013 10:17  Güncelleme: 10:27

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan ve Türkiye genelinde yapılan "Sporu Tanıtma ve Sevdirme" etkinlikleri kapsamında Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kız öğrenci yurdunda bir etkinlik düzenlendi.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu kız öğrenci yurdunda düzenlenen spor etkinlikleri kapsamında birbirinden farklı gösteriler yapıldı. Program hakkında gazetecilere konuşan Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, bakanlık tarafından başlatılan ve spor müdürlüklerince sportif faaliyetler düzenlediklerini söyledi. Güven, "Ankara ve İstanbul'dan gelen sporcu gençlerimiz tarafından burada birbirinden farklı spor dallarında gösteriler yapıldı. Amacımız, sporu tanıtma, sevdirme ve kitleler arasında yaygınlaştırmaktır. Etkinlik kapsamında genç sporcularımız tarafından üniversiteli gençlerimiz için birbirinde farklı gösteriler sunuldu" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'te 'Sporu Tanıtma ve Sevdirme' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement