Bocce İl Şampiyonası Bozüyük'te Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Bocce İl Şampiyonası Bozüyük'te Yapıldı

Bocce İl Şampiyonası Bozüyük\'te Yapıldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Okullar Arası Bocce İl Birinciliği Şampiyonası yapıldı.

17.03.2014 11:56

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Okullar Arası Bocce İl Birinciliği Şampiyonası yapıldı.

Bozüyük İçköy Ortaokulu'nda yapılan şampiyonada 15 takım şampiyonluk için yarıştı. Çok çekişmeli geçen müsabakaları takip eden Bilecik Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Bilecik Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, Bozüyük Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü Erol Dübek ve Bozüyük Halk Eğitim Merkez Müdürü Celalettin Tospatlı birlikte başarılı öğrencilerin madalya ve kupalarını verdiler.

Bilecik Bocce İl Temsilcisi Rüştü Yıldırım, protokol misafirlerine yakın alakalarından dolayı teşekkür ederek spor dalı ile ilgili detaylı bilgi verdi. Yıldırım, birinci olan takımların Bilecik'i temsilen Mayıs ayında Mersin de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandıklarını belirtti.

Şampiyona sonunda Küçük Erkekler de Zafer Orta Okulu, İçköy Orta Okulu, Mehmet Akif Ersoy OrtaOkulu, Küçük Kızlarda, İçköy Ortaokulu, Zafer Ortaokulu, Mehmet Akif Ortaokulu, Yıldız Erkeklerde, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, Zafer Ortaokulu, İçköy Ortaokulu, Yıldız Kızlarda İçköy Ortaokulu, Mehmet Akif Ortaokulu, Zafer Ortaokulu ilk üç sırayı paylaştı. Genç Erkeklerde ise ilk sıraları, Bozüyük Endüstri Meslek Lisesi, Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi takımları aldı. Genç Bayanlarda ise Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesi birinci oldu - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bocce İl Şampiyonası Bozüyük'te Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement