Bodrum Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Bodrum Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık Cahit Özvezneci İlkokulu ve Ortaokulu’nu ekibiyle birlikte ziyaret ederek okulun ihtiyaçları hakkında okul yetkililerinden bilgi aldı.

01.12.2014 17:50

Muğla'nın Bodrum ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık Cahit Özvezneci İlkokulu ve Ortaokulu'nu ekibiyle birlikte ziyaret ederek okulun ihtiyaçları hakkında okul yetkililerinden bilgi aldı.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Konacık'taki Cahit Özvezneci İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Topal'ın karşıladığı Başkan Kocadon'a ziyarette Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gülizar Akbay, Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya ve Zabıta Müdürü Tanju Aksu eşlik etti. Konacık Mahallesi Muhtarı Zekeriya Kayacan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Kocadon, Okul Müdürü Mehmet Topal, Müdür Yardımcıları; Latife Dağcı ve Ferhat Tutucu ile sohbet ederek, okulda verilen eğitim - öğretim faaliyetleri yanı sıra öğrenciler ve okulun ihtiyaçları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Okulun faaliyete geçtiği 1998 yılından itibaren okulda görev yaptığını belirten Müdür Mehmet Topal, "Öncelikle Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon'a ve ekibine, 'okulumuza hoş geldiniz' diyorum. 1998 yılında Konacık'taki mevcut nüfusa göre yapılan okulumuz, 2014 yılında yetersiz olmaya başladı. Her geçen gün artan nüfusla beraber öğrenci sayımız, toplamda bin öğrenciyi geçti. Dersliklerimiz yetmemeye başladı ve bir çok öğrencimiz, Konacık'tan diğer okullara gitmek zorunda kalıyorlar." dedi.

Konuşmasının devamında okul müdürü, eğitim ve öğretim kurumlarına yapmış olduğu desteklerinden dolayı öğretmenler, öğrenciler ve veliler adına Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a teşekkür etti.

Başkan Kocadon, okul binasını ve bahçe içerisinde yer alan anasınıflarını gezerek Bodrum Belediyesinin imkanları doğrultusunda okul içerisinde yapmayı planladıkları çalışmaları, müdürlere not aldırdı. Başkan, Bodrum Belediyesinin dün olduğu gibi bu gün de eğitim ve öğretim kurumlarına verdiği desteği devam ettirdiğini belirterek şunları söyledi:

"Sosyal sorumluluk projemiz dahilinde, Bodrum Belediyesinin imkanları doğrultusunda yapabileceğimiz ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Eğitim konusu, benim için en hassas konulardan birisidir. Türkiye Cumhuriyeti'nin değerli öğretmenleri ve onların yetiştirdiği geleceğimiz olan öğrencilerin, daha rahat ortamda bulunmaları için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bodrum Yarımadamızda bulunan tüm okulları, ekibimle beraber tek tek ziyaret ediyoruz. Bugün de Konacık Mahallemizde bulunan Cahit Özvezneci İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ettik. Bizleri misafir eden Okul Müdürümüze ve Müdür Yardımcılarımıza ekibim adına çok teşekkür ediyorum"dedi.

Başkan Kocadon, okulda anasınıflarına yaptığı ziyarette, öğretmenler ve öğrencilerle de sohbet etti. Minik öğrencilere sorduğu "Benden bir isteğiniz var mı?" şeklindeki sorusuna öğrencilerin verdiği: "Şeker, pasta, çikolata" cevabı karşısında Mehmet Kocadon, "O zaman Mehmet Amcanıza, dişlerinizi fırçalama sözü verirseniz size şeker, çikolata ve pasta getireceğim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement