Boğazlıyan Emniyeti Başkan Özdal'ı Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Boğazlıyan Emniyeti Başkan Özdal'ı Makamında Ziyaret Etti

Boğazlıyan Emniyeti Başkan Özdal\'ı Makamında Ziyaret Etti

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe ve Polis Memurları Belediye Başkanı Mustafa Özdal'ı makamında ziyaret etti.

06.04.2012 18:25

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe ve Polis Memurları Belediye Başkanı Mustafa Özdal'ı makamında ziyaret etti.

Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe ve polis memurları Belediye Başkanı Musutaf Özdal'ı ziyaret etti. Polis teşkilatının 167. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir dizi etkinliklerinin bulunduğunu belirten İlçe Emniyet Müdürü Tepe, "Ayrıca kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de belediye başkanımızı ziyaret ettik. Başkanımız Mustafa Özdal ve Boğazlıyan halkı her zaman bizim yanımızda ve her konuda bizler yardımcı oluyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Polis Teşkilatının 167. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, İlçe Emniyet Müdürü Tepe ve beraberindeki polis memurlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Özdal,"Eğer kolluk kuvvetlerimiz olmasa hangimiz rahat yatabiliriz. Polisimize şükran borçluyuz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Boğazlıyan Emniyeti Başkan Özdal'ı Makamında Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement