Bornovalı Tekvandocuların Madalya Gururu - Son Dakika
Yerel

Bornovalı Tekvandocuların Madalya Gururu

Bornovalı Tekvandocuların Madalya Gururu

Bornova Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı sporcuları, Bursa'da düzenlenen Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası ve Eskişehir'de gerçekleştirilen Türkiye İller Arası Tekvando Ligi'nden madalyalarla döndü.

30.12.2012 13:56

Bornova Belediye spor Kulübü Tekvando Takımı sporcuları, Bursa'da düzenlenen Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası ve Eskişehir'de gerçekleştirilen Türkiye İller Arası Tekvando Ligi'nden madalyalarla döndü. 500 sporcunun katıldığı Bursa'daki şampiyonada

Esen Gül Türkiye 3.'sü, Berkin Nalçacı Türkiye 2.'si, Armağan Yardımcı ise Türkiye 3.'sü oldu.

Eskişehir'de düzenlenen Türkiye İller Arası Tekvando Ligi'nde ise Bornova Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı sporcuları tam 23 madalya kazandı. 5 altın, 7 gümüş, 11 bronz madalyayı Bornova'ya getiren sporcular ayrıca takım halinde de Genç Büyük Erkekler 2.'lik kupasını, Genç Büyük Bayanlar 2.'lik kupasını, Genel Klasman 3.'lük kupasını ve Poomse Genel Kalasmanı 3.'lük kupasını kazandı. Eskişehir'deki Lig müsabakalarına 24 takım katıldı. Eskişehir'de Nur Oğuş, Tuğba Şahin, Armağan Yardımcı, Berkin Nalçacı ve Eren Can Yıldız kendi dallarında şampiyonluk kupalarını elde etti. Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, tekvandonun insanın kendisini disipline ettiği özel spor branşlarından biri olduğunu dile getirerek, "Tekvandocularımızın aldığı dereceler ve şampiyonluklarla bütün Bornova halkı gurur duyuyor. Sporcularımızın daha büyük başarılar elde etmesi için destek vermeye devam edeceğiz" dedi. Bornova'da herkese spor yaptırmaya çalıştıklarını ve amatör spor kulüplerini de desteklediklerini dile getiren Başkan Sındır, "İnsanlarımızın sadece spor yapması bile bize göre bir başarıdır. Ama beraberinde gelen madalyalar ve dereceler de motivasyonumuzu artırıyor. Bize bu mutluluğu yaşattıkları için tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bornova Belediyespor Kulübü Tekvando Takımı Antrenörü Mustafa Hepsert de Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır'a verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

(AH)

30.12.2012 13: 32: 09

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bornovalı Tekvandocuların Madalya Gururu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement