Buca'nın Arama Kurtarma Ekibi Afet Bölgesi Osmaniye'de - Son Dakika
Yerel

Buca'nın Arama Kurtarma Ekibi Afet Bölgesi Osmaniye'de

Buca\'nın Arama Kurtarma Ekibi Afet Bölgesi Osmaniye\'de

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki depremden etkilenen 10 ildeki depremzedelere yardım etmek için harekete geçen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve belediyenin arama kurtarma ekibi BUCAKUT, afet bölgesi Osmaniye’de çalışmalara katıldı.

07.02.2023 23:38  Güncelleme: 23:48

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki depremden etkilenen 10 ildeki depremzedelere yardım etmek için harekete geçen Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve belediyenin arama kurtarma ekibi BUCAKUT, afet bölgesi Osmaniye'de çalışmalara katıldı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Başkan Kılıç ve BUCAKUT, 36 personel, 4 tam teçhizatlı arama kurtarma aracı, 2 ikram aracı ve 1 hayvan ambulansıyla; AFAD ile koordineli şekilde Osmaniye'ye gitti. Hava koşulları nedeniyle bölgeye ulaşmakta zorluk çeken ekip, arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Bölgedeki durumu aktaran Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, "Osmaniye merkezdeyiz. Arama kurtarma çalışmaları itinayla devam ediyor. Bir umutla herkes bekliyor. Depremzedelerin yakınları, aileleri ateş yakarak bekliyor. Burada ciddi bir felaket var. Çok büyük felaket var, çok büyük bir acı yaşanıyor. Anlatmak çok zor. Elimizden ne geliyorsa yapmak için buradayız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Buca'nın Arama Kurtarma Ekibi Afet Bölgesi Osmaniye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement