Bulanık'ta Otel Açılışı - Son Dakika
Yerel

Bulanık'ta Otel Açılışı

Bulanık\'ta Otel Açılışı

Muş'un Bulanık ilçesindeki bir iş merkezinin dizayn edilen iki katında faaliyet gösterecek otelin açılışı yapıldı.

25.12.2012 17:17

Muş'un Bulanık ilçesindeki bir iş merkezinin dizayn edilen iki katında faaliyet gösterecek otelin açılışı yapıldı.

Belediye İş Merkezi'nin yeniden dizayn edilen 3 ve 4'üncü katının dönüştürüldüğü otelin açılışına Bulanık Kaymakamı Ferit Görükmez, Malazgirt Kaymakamı Muhammet Gürbüz, Bulanık Emniyet Müdürü Ümit Duymuş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Eyüp Karakaya, Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya, Malazgirt Belediye Başkanı M. Nuri Balcı ile çok sayıda vatandaş katıldı. 15 oda ve 36 yatak kapasitesine sahip olan otelde müzik, oyun salonları ve 200 kişi kapasiteli lokal bulunmaktadır.

Oteli gezen davetlilere bilgi veren işletmeci İlhami Yıldırım, oteli baştan sona restorasyondan geçirerek önemli değişiklikler yaptıklarını söyledi.

Duvarların izolasyon ve dekorlu İtalyan boya ile boyanarak tüm odaların baştan sona yenilendiğini dile getiren Yıldırım, "Açılışını yaptığımız otelde 20 personelle işe başladık. İlçemizin böyle bir otele ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Amacımız Bulanık'ta yeniliklerle birlikte halka daha iyi hizmet vermektir. Konaklama ihtiyacını karşılamanın yanında otelimizde müzik, oyun salonları ve lokanta gibi diğer sosyal mekanlarda bulunmaktadır. Her cuma günü halkımıza canlı müzik dinletesi verilecektir" dedi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bulanık'ta Otel Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement