Burhaniye'de Hacı Adaylarına Coşkulu Uğurlama - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Hacı Adaylarına Coşkulu Uğurlama

Burhaniye\'de Hacı Adaylarına Coşkulu Uğurlama

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, kutsal topraklara giden 13 hacı adayı için düzenlenen uğurlama töreninde büyük coşku yaşandı.

24.09.2013 16:21

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, kutsal topraklara giden 13 hacı adayı için düzenlenen uğurlama töreninde büyük coşku yaşandı.

Koca cami kılınan ikindi namazının ardından düzenlenen uğurlama törenine katılan yüzlerce vatandaş hacı adaylarıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşandı. Koca cami yanındaki törende bir konuşma yapan Müftülük Vaizi Bünyamin Aksöz, hacı adaylarına hayırlı yolculuklar diledi. Bünyamin Aksöz'ün yaptığı duanın ardından İzmir'e hareket eden hacı adayları uçakla ilk olarak Medine'ye inecekler. Buradan Mekke'ye geçecek olan hacı adayları, görevlerini tamamladıktan sonra da bayram sonrası yurda dönecek. Kuyucak imamı Hüseyin Atak'ın da aralarında yer aldığı hacı adaylarının uğurlama törenine vaiz Bünyamin Aksöz'ün yanı sıra Koca Cami imamı Ramazan Aşık, müezzin İsmail Baydemir, Cumhuriyet Mahallesi Merkez Cami imamı Hüseyin Yetimoğlu, Hanay Cami imamı Şaban Okur ve Taylıeli Cami İmamı Abdullah Kıymaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Hacı Adaylarına Coşkulu Uğurlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement