Burhaniye'de Üreticiler Desteklemeler Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Üreticiler Desteklemeler Konusunda Bilgilendirildi

Burhaniye\'de Üreticiler Desteklemeler Konusunda Bilgilendirildi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün öncülüğünde yapılan toplantıda, üreticiler, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu uzmanlarınca, tarımsal ve hayvancılık desteklemeleri konusunda bilgilendirildi.

09.12.2015 15:45

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün öncülüğünde yapılan toplantıda, üreticiler, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu uzmanlarınca, tarımsal ve hayvancılık desteklemeleri konusunda bilgilendirildi.

Kaymakam Hüseyin Öner, Belediye Başkanı Necdet Uysal, İlçe Müdürü Erdal Aldağ ve Ziraat Odası Başkanı Ali Duman ile bazı muhtarlar ile üreticilerin katıldığı toplantıda, destekleme şartları, destekleme kapsamındaki ürünler ve destek kapsamındaki faaliyetler hakkında bilgiler verildi.

Balıkesir Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) uzmanlarından Nevzat Göksu, Gülşah Gürbüzoğlu, Serhat Duran ve Fahri Kılıç, destekleme faaliyetleri ve başvuru şartlarıyla ilgili geniş bilgiler verirken, üreticilerin desteklerden yararlanmalarını istedi. Kaymakam Hüseyin Öner, konuşmacı uzmanlar ile katılımcılara teşekkür ederken, desteklerden daha çok üreticinin yararlanması için gerekenin yapılmasını istedi. Belediye Başkanı Necdet Uysal da, belediye olarak açtıkları kursta, proje hazırlama konusunda 15 kişiye eğitim verildiğini anlattı ve kırsal mahallelerdeki vatandaşların bu olanaklardan yararlanmalarını istedi. . Her zaman üreticilere yardımcı olduklarını anlatan Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Erdal Aldağ da, her zaman üreticilerin yanında olduklarını söyledi. Uzmanlar, katılımcıların sorularını yanıtlarken, desteklemelerden daha çok üreticinin yararlanması için çalıştıklarını söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Üreticiler Desteklemeler Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement