Çameli Belediye Başkanı Anneler Günü Mesajı Yayımladı - Son Dakika
Yerel

Çameli Belediye Başkanı Anneler Günü Mesajı Yayımladı

Çameli Belediye Başkanı Anneler Günü Mesajı Yayımladı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak annelere sevgi ve saygılarını iletti. Başkan Arslan, annelerin hayatımızdaki en değerli varlıklar olduğunu vurgulayarak, onlara minnettarlığını ifade etti ve sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gün diledi.

12.05.2024 07:22  Güncelleme: 07:23

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, en değerli varlıklarımız anneleri bu özel gününde bir mesaj yayımladı.

Başkan Arslan, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Anneler, hayatımızdaki en değerli varlıklardan biridir. Onlar, sevgi ve fedakarlıkla bizi büyütürken, bizlere en güzel değerleri öğretirler. Annelerimizin kutsal görevlerini yerine getirirken sergiledikleri özveri ve sevgi, hayatımızın her alanında bizlere rehberlik eder.

Bugün, sadece annelerimize olan minnettarlığımızı ifade etmekle kalmıyorum, aynı zamanda ilçemizin tüm annelerine ve anne adaylarına da sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Onlar, ailelerimizin temel direği ve toplumumuzun yapı taşlarıdır. Bu özel günde, Anneler Günü'nü kutlayarak, annelerimize olan derin sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade ediyoruz. Onların her zaman yanlarında olduğumuzu, sevgi ve desteğimizin hiç eksik olmayacağını belirtmek istiyorum. Anneler Günü'nü kutlarken, ilçemizin tüm annelerine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gün diliyorum" - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çameli Belediye Başkanı Anneler Günü Mesajı Yayımladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement