Can'dan Esnafa Kredi Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Can'dan Esnafa Kredi Müjdesi

Can\'dan Esnafa Kredi Müjdesi

Edirne Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, Trakya Marmara Bölge Birliği Başkan Vekili İbrahim Çobanoğlu ile Ankara'da temaslarda bulundu.

03.04.2013 16:55

Edirne Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, Trakya Marmara Bölge Birliği Başkan Vekili İbrahim Çobanoğlu ile Ankara'da temaslarda bulundu. Ankara ziyaretinden esnaflara müjdeli haberle dönen Can, "Esnaflarımıza kullandırdığımız kredilerin faizleri düşecek" dedi.

Edirne Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, Ankara'da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Türkiye Esnaf Sanatkarlar Kefalet Kooperatifleri (TESK) Genel Başkanı Kadir Akgül ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Özellikle TESK Genel Merkezinde ve Mecliste gerçekleştirdikleri görüşmelerden olumlu sonuçlar aldıklarını ifade eden Başkan Ayhan Can, "Yakın zamanda faizlerle ilgili açıklama genel merkezimizden gelecek ancak gelecek bu haberde bir yıla kadar kullandırdığımız kredi faizlerinin yüzde 6'dan yüzde 4'e, 4 yıla kadar kullandırdığımız kredi faizlerinin de yüzde 7,8'den yüzde 5'e düşeceği muhtemeldir" dedi.

Esnaflara daha uygun şartlarda ve fazla miktarda kredi kullandırarak işlerine ve yatırımlarına destek olma gayreti içerisinde olduklarını da sözlerine ekleyen Can, bunun gerçekleşebilmesi için kredi kullanan ortaklara, borçlarını zamanında ödemeleri uyarısında bulundu.

(ORA)

03.04.2013 16: 34: 22

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Can'dan Esnafa Kredi Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement