Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Tüzün'den Birlik Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Tüzün'den Birlik Çağrısı

Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Tüzün\'den Birlik Çağrısı

CHP eski Bilecik Milletvekili ve Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yaşar Tüzün, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığında birlik çağrısında bulundu.

30.12.2013 15:41  Güncelleme: 15:39

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Bilecik Milletvekili ve Çankaya Belediye Başkan aday adayı Yaşar Tüzün, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığında birlik çağrısında bulundu.

Aaday adayı Tüzün, yıllarca hizmet verdiği memleketi Bilecik'ten değil, Çankaya'dan aday olduğunu belirti. Tüzün, "Bu seçim başka bir seçim. Çünkü mücadele soyguna, talana, yalana, yolsuzluğa karşı yapılan bir iktidar mücadelesidir. Bunun için adımı yerel seçimlerdir. Bu seçimler genel seçimlerin bir anahtarı olacak. Bu seçimler Cumhurbaşkanlığı seçiminin anahtarı olacak. Bu seçimler hem yerelde hem genelde halkın iktidarının yolunu açacaktır. Kendimi size tanıtmama gerek yok herhalde. Ben Bilecik'te CHP'de ilçe başkanlığından en üst organlara kadar görev yaptım. Bilecik bana belediye meclis üyeliğinden belediye başkanlığına, milletvekilliğine kadar çok şükür her türlü görevi verdi. Ben bu görevleri alnımın akıyla yaptığıma inanıyorum" dedi.

Bilecik'teki CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan'ın da her zaman destekçisi olacağını aktaran Tüzün, "Bilecik'te partimizin seçici organları adayımızı belirledi. Hayırlı olsun. Sanki ben adaymışım gibi seçim sürecinde de adayımıza destek vereceğim. Adayımızın başarılı hizmetler vereceğine inanıyorum. Hepinize yeniden mutlu, başarılı, sağlıklı yeni bir yıl diliyorum" diye konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya Belediye Başkan Aday Adayı Tüzün'den Birlik Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement