Cansız'dan Trabzonlulara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Cansız'dan Trabzonlulara Ziyaret

Cansız\'dan Trabzonlulara Ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, Zonguldak Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

11.03.2015 14:25

AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, Zonguldak Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı eski Zonguldak İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Cansız seçim ziyaretleri kapsamında Zonguldak Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneğini Başkanı Ahmet Bayrak ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Cansız'a çıktığı bu yolda çalışmalarında başarılar dileyerek sözlerini şöyle sürdürdü. "İbrahim Cansız'a çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun. İnşallah dilediği gibi olur. İnşallah nasip olur da Meclise giderse Zonguldak adına söyleyeceklerimiz var. Mecliste bu işleri takip edecek bilgi ve tecrübeye sahip biri kesinlikle bizi ve Zonguldak'ı mahcup etmeyeceğine inanıyorum."

Ardından konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İbrahim Cansız, Zonguldak'a hizmet etmek için bu yola çıktıklarını ifade ederek şunları söyledi: "AK Parti hükümetimizin döneminde birçok sorunlara el atılmış ve çözüm noktasında birçok yatırım da yapılmıştır. Ancak bu konular bir anda halledilmiyor. İnşallah yeni dönemde çok daha azim ve gayretle çalışarak, arkadaşlarımızdan da görüşler alarak, sorunu yaşayanların çözüm önerilerini de dinleyerek çözümleri beraber bulma yolunda memleketimize güzel hizmetler getirme gayretinde olacağız" - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cansız'dan Trabzonlulara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement