Çebi "Trabzon Her Şeyin En İyisine Layık" - Son Dakika
Yerel

Çebi "Trabzon Her Şeyin En İyisine Layık"

Çebi "Trabzon Her Şeyin En İyisine Layık"

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Selçuk Çebi, Trabzon’un Sürmene ilçesinde belediyeyi ziyaret etti ve Başkan Rahmi Üstün ile sohbet etti.

12.03.2015 15:52

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Selçuk Çebi, Trabzon'un Sürmene ilçesinde belediyeyi ziyaret etti ve Başkan Rahmi Üstün ile sohbet etti.

Ziyarette konuşan Çebi "Sporda Trabzon'un şanına yaraşır başarıları sağladım. Şimdi siyasi kulvardayım ve bundan sonra görevim ve sorumluluklarım daha da arttı. Çünkü Trabzonspor'da, ekonomide, siyasette, turizmde her şeyin en iyisine layık bir şehirdir. Şehrime, bölgeme ve ülkeme hizmet etmek için çıktığım bu yolda, inşallah Allah bizi utandırmaz. Şuan ki çalışma azmimle birlikte tempomdan bir şey kaybetmeden çalışmalarımı sürdüreceğim. Trabzon için her şeyin en iyisinin, en doğrusunun, en güzelinin yapılmasının takipçisi olacağım" dedi. .

Rahmi Üstün ise "Başarılarınızla bizi çok mutlu ettiniz, Dünya Şampiyonu oldunuz. İnşallah bu yolda da başarılı olursunuz. Sizin gibi genç, üretken, sporcu, eğitimci insanlara ihtiyacımız var. Gönülden yanınızdayız" diye konuştu.

Sürmene gezisinde ünlü kemençe imalatçısı Hasan Sancak ile de sohbet eden Selçuk Çebi, "Her işin bir zorluğu var. Sizin ki hem imalat açısından zor hem de bir zanaatkar olarak eseri meydana getirirken zor. Sizin gibi üretken alın teri döken insanların dualarına ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çebi 'Trabzon Her Şeyin En İyisine Layık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement