Çelik'ten Esnaf Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Çelik'ten Esnaf Ziyareti

Çelik\'ten Esnaf Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile devam etti.

25.02.2014 17:56

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile devam etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, Ali Çetinkaya Caddesi'nde esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde Çelik'e, MHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cengizhan Gököz, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk eşlik etti.

Zaman zaman yağan yağmura aldırış etmeden esnafları tek tek ziyaret eden Çelik'e esnaflar başarılar diledi. İşlerinin durgunluğuna sitem eden esnafa Çelik, Kepenk indiren esnaf sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Çelik, "Sıkıntılarınızı yakından biliyoruz. İnşallah bu sorunların altından hep birlik de kalkacağız. Hemşerilerimize danışmadan, onlarla istişare yapmadan hiçbir şey yapmayacağız. Ben yaptım oldu ya da Ankara'dan dayatıldı yapmamız lazım dönemi artık sona erecek" şeklinde konuştu.

Esnafları tek tek dinleyen Çelik, Ali Çetinkaya Caddesinde ki turunu 6 saat de tamamlayabildi. Bu arada Cadde de seçim çalışmaları yapan DSP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Süleyman Evcilmen ile Çelik sohbet etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik'ten Esnaf Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement