Ceyhan Kaymakamı Karakuş'tan, İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ceyhan Kaymakamı Karakuş'tan, İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Ceyhan Kaymakamı Karakuş\'tan, İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret

Ceyhab Kaymakam Gürbüz Karakuş, ilçenin asayişindeki son durumunu öğrenmek için İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan'ın makamında ziyaret etti.

09.09.2013 13:57

Ceyhab Kaymakam Gürbüz Karakuş, ilçenin asayişindeki son durumunu öğrenmek için İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan'ın makamında ziyaret etti.

Karakuş, ziyarette yaptığı konuşmasında, emniyet ekiplerinin gece gündüz, canla başla çalışarak ilçenin huzurlu bir kent haline geldiğini vurgulayarak, " Ceyhan'da göreve başladığımdan bu yana ilçenin huzur ve güveni için başta polisimiz ve jandarmamız olmak üzere ellerinden geleni fazlasıyla yapmaktadır. Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve halkımızın can ve mal emniyetini muhafaza etmek amacıyla, mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle görev yapan polis ekiplerimize başarıların devamını diliyorum. Önleyici kolluk çalışmalarının yanında örnek sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık veren emniyet müdürlüğümüz, hem iyi günde hem kötü günde halkımızın yanında olmaya özen göstermektedir" dedi.

Emniyet Müdürü Celal Özcan ise Kaymakam Gürbüz Karakuş'un yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ilçenin huzurlu bir kent haline gelmesin de en büyük katkının Kaymakam Karakuş'a ait olduğunu söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan Kaymakamı Karakuş'tan, İlçe Emniyet Müdürüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement