CHP Adayı Bakır'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

CHP Adayı Bakır'ın Seçim Çalışmaları

CHP Adayı Bakır\'ın Seçim Çalışmaları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, partililere hitaben yaptığı konuşmada ellerini havaya kaldırıp, “Rabbime şükürler olsun; beni bu insanlara karşı mahcup etmedi” diyerek dua etti.

24.02.2014 17:04

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman Belediye Başkan Adayı Zeynal Bakır, partililere hitaben yaptığı konuşmada ellerini havaya kaldırıp, "Rabbime şükürler olsun; beni bu insanlara karşı mahcup etmedi" diyerek dua etti.

Seçim iletişim merkezinde kendisini desteklemeye gelen kalabalığa seslenen CHP Belediye Başkan adayı Zeynal Bakır, kendisini desteklemeye gelenlere teşekkür etti. CHP'ye desteklerini açıklayan ailelerin katılımları gerçekleşti. Bakır, şunları söyledi:

"Allah'a şükürler olsun bana bugünleri gösterdiği için. Bana birçok ailenin isimlerini verdiler. Adıyaman halkı hepsi burada. Bir partinin sıradan bir gecesinin böyle coşkulu olmasına Adıyaman tanık olmamıştır. Herkes halkın ve haklının yanına geleceklerdir. Bizim hiçbir siyasi görüş veya parti ile sorunumuz yok. Buradaki temsilcileri ile sorumuz var. Bu halkı yönetme iddiası ile çıkan ve yönetmekte olanlarla bir hesabımız var. Bu halkı neden bu kadar geri bıraktınız. Bunun hesabını Adıyaman 30 Mart'ta soracak. Ben bu halkla gurur duyuyorum. Bu halkın umutlarını boşa çıkarmayacağız. Adıyaman'ın kalkınması için birçok projemiz var. Halkın belediyesi döneminde projelerimizden biri de Halk Kart adı altında Adıyaman'daki bütün öğrencilerin ulaşımını, gazilerimize, şehit yakınlarımıza dar gelirlilerimize daha indirimli yapacağı bir kart olacak. Daha da önemlisi bu kart Adıyaman'da mantar gibi biten, Adıyaman'a bir faydası olmayan marketlerin dışında alış veriş yapılacak yerlerde Adıyaman'daki dar gelirli vatandaşlarımız için indirimli alış veriş yapma imkanı sağlayacak."

Zeynal Bakır'ın konuşması esnasında coşkulu sloganlar atan kalabalık AK Parti ve Başbakan Erdoğan aleyhine slogan atması üzerine kalabalığı sükünete davet eden Zeynal Bakır, "Bizim hiçbir siyasi partiyle, hiçbir siyasetçiyle ve hiçbir siyasi liderle sorunumuz yok. Bu tür şeyler bize yakışmaz, bizim tek sorunumuz, tek derdimiz onların temsilcileri olan ili yönetemeyenlerledir. O nedenle biz işimize bakacağız, biz yolumuza devam edeceğiz. Çığ gibi büyüyün bu sevgiyi zafere dönüştüreceğiz" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Adayı Bakır'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement