CHP Bozüyük'e Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

CHP Bozüyük'e Çıkarma Yaptı

CHP Bozüyük\'e Çıkarma Yaptı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Cumhuriyet meydanında düzenlenen açık hava toplantısı Belediye Başkan Adayı Metin Torun'a destek için gelen milletvekili, belediye başkanı ve çok sayıda partilinin katılımına sahne oldu.

01.03.2014 17:49

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Cumhuriyet meydanında düzenlenen açık hava toplantısı Belediye Başkan Adayı Metin Torun'a destek için gelen milletvekili, belediye başkanı ve çok sayıda partilinin katılımına sahne oldu.

Toplantıya, Ankara Milletvekili CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Ankara Milletvekili Parti Meclisi üyesi Ayşe Gülsüm Bilgehan, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Bilecik eski Milletvekili Yaşar Tüzün, il ve ilçe başkanları katıldı. Belediye ve İl Genel meclis üyelerinin de tanıtımının yapıldığı, miting havasında gerçekleşen programın ardından toplu halde seçim bürosu açılışına geçildi. Burada Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Ritim Orkestrası eşliğinde seçim bürosunun açılışı yapıldı - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Bozüyük'e Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement