CHP'den İstifa Eden Gençlik Kolları Başkanı AK Parti'deki Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

CHP'den İstifa Eden Gençlik Kolları Başkanı AK Parti'deki Görevine Başladı

CHP\'den İstifa Eden Gençlik Kolları Başkanı AK Parti\'deki Görevine Başladı

CHP’den istifa ederek AK Parti saflarına katılan Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Türker Uygur, Gençlik Kolları İl Teşkilatı’nın düzenlediği etkinlikle çalışmalarına başladı.

24.03.2014 09:34

CHP'den istifa ederek AK Parti saflarına katılan Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Türker Uygur, Gençlik Kolları İl Teşkilatı'nın düzenlediği etkinlikle çalışmalarına başladı.

Ak Parti Gençlik Kolları Aydın İl Teşkilatı'nın düzenlediği değerlendirme toplantısı AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu ve MKYK Üyesi Samet Özdemir'in katılımıyla gerçekleşti. CHP'den istifa ederek AK Parti saflarına katılan Kuşadası Gençlik Kolları Başkanı Türker Uygur, ilk kez katıldığı toplantıda yeni görev arkadaşlarıyla buluştu. Türker Uygur'a AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara'nın ardından ikinci kez AK Parti rozetini AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu taktı.

Kuşadası Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Fatih Sarıgöz, Uygur'un katılımını memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, "Türker Uygur gibi genç ve dinamik bir arkadaşımızı AK Parti teşkilatına kazandırmış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm teşkilatımıza hayırlı olsun" dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner de, "Biz AK Parti Teşkilatı olarak büyük bir aileyiz ve her geçen gün gücümüze güç katarak yolumuza devam ediyoruz. Türker Uygur kardeşimiz bundan sonraki siyasi hayatını AK/k Parti Teşkilatı çatısı altında devam ettirmeye karar verdiği için kendisine teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki hep birlikte çok güzel çalışmalara imza atacağız" diye konuştu.

İLK ROZETİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KARA TAKMIŞTI

Kuşadası'nın mevcut Belediye Başkanı M. Esat Altungün'ün yerine Özer Kayalı'nın aday olarak açıklanmasıyla zor günler yaşayan Kuşadası CHP'de kadın kolları başkan ve yönetiminin ardından gençlik kolları da istifa etmişti. CHP üyeliğinden ve gençlik kolu başkanlığından istifa eden Türker Uygur, daha sonra AK Parti Kuşadası ilçe teşkilatında düzenlenen bir törenle AK Parti'ye geçmişti. AK Parti İlçe Başkanı Ali Kara, Türker Uygur'a AK Parti rozeti takmıştı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'den İstifa Eden Gençlik Kolları Başkanı AK Parti'deki Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement