CHP'li Baydar, Kuyucak ve Bozdoğan İlçelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Baydar, Kuyucak ve Bozdoğan İlçelerini Ziyaret Etti

CHP\'li Baydar, Kuyucak ve Bozdoğan İlçelerini Ziyaret Etti

CHP Aydın Milletvekili Prof.Dr.Metin Lütfi Baydar, Ramazan Ayı programına Kuyucak ve Bozdoğan ilçeleri ile devam etti.

03.08.2013 14:47

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Ramazan Ayı programına Kuyucak ve Bozdoğan ilçeleri ile devam etti.

CHP Aydın İl yöneticileri, Kuyucak İlçe Başkanı Muzaffer Sevgi, Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ve partililer ile birlikte 1 Ağustos Perşembe günü Kuyucak İlçesine bağlı Kayran Köyüne geçen Milletvekili Baydar, burada yurttaşlar ile birlikte orucunu açtı. Daha sonra Kayran ve Çobanisa köylerinde kahvehaneleri dolaşarak yurttaşlarla sohbet etti.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, CHP Aydın İl yöneticileri, CHP Bozdoğan İlçe Başkanı Hikmet Saatçi, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın ve partililer ile birlikte Bozdoğan İlçesinde Belediye tarafından düzenlenen toplu iftar yemeğine katıldı. Yurttaşlar ile tek tek selamlaşan Milletvekili Baydar daha sonra Bozdoğan İlçesine bağlı Alamut Köyüne geçerek yurttaşlar ile sohbet etti.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar her iki ilçede de yurttaşlara "İktidara ulaşmamıza artık ramak kaldı. Önümüzde yerel seçimler var ve hep birlikte göreceğiz CHP'nin iktidarı Aydın'dan yükselerek ülkemizin her tarafına ulaşacaktır. Biz özgürlük meşalesini Aydın'dan yakıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Baydar, Kuyucak ve Bozdoğan İlçelerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement