CHP'li Baydar, Kuyucak ve Germencik'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Baydar, Kuyucak ve Germencik'i Ziyaret Etti

CHP\'li Baydar, Kuyucak ve Germencik\'i Ziyaret Etti

CHP Aydın Milletvekili Baydar, Atça, Kuyucak ve Germencik'te incelemelerde bulunarak, halkın sorunlarını yerinde dinledi.

12.03.2013 12:22  Güncelleme: 12:31

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, Atça, Kuyucak ve Germencik'te incelemelerde bulunarak, halkın sorunlarını yerinde dinledi.

CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, CHP Atça Belde Başkanlığında partililerle sohbet etti. Daha sonra parti örgütüyle birlikte vatandaşın nabzını ölçmek ve sorunlarını dinlemek amacıyla Atça esnaflarını ve kahvehanelerini ziyaret etti.

Söke Belediye Başkan Yardımcısı M. Levent Tuna'nın vefat eden annesinin cenaze törenine katılan Baydar, daha sonra CHP Kuyucak İlçe başkanlığına geçti. Partililerle sohbet eden Baydar, il, ilçe yöneticileri ve Kuyucak Belediye Başkanı Ali Ulvi Akoğlu ile birlikte sırasıyla Kuyucak'a bağlı Başaran Beldesini, Azizabat Köyünü, Horsunlu, Kurtuluş beldelerini son olarak da Kayran Köyünü ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Baydar, İmralı tutanakları konusunda yaşananları anlattı. İmralı'daki müebbet hapis cezasına mahkum kişinin "AKP benim sayemde iktidar oldu" yönündeki sözlerini hatırlatarak vatandaşların bu konudaki düşüncelerini sordu.

Germencik İlçesinde esnaf ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştiren Baydar'a programında il, ilçe yöneticileri ile Germencik Belediye Başkanı Ahmet Yavaşoğlu eşlik etti. Daha sonra sırasıyla Mursallı Beldesi, Kızılcapınar Köyü, Ortaklar Beldesi, Bozköy ve Çamköy'ü ziyaret etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Baydar, Kuyucak ve Germencik'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement